Πα. Μαρ 29th, 2024

Βόλος: Πακιστανός σακάτεψε στο ξύλο τον άνδρα που επιτίθεται με βενζίνη (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Απίστευτες εικόνες που προκαλούν έντονα αρνητικά συναισθήματα καταγράφηκαν χθες το μεσημέρι (03-09-2020) σε ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης και σε ώρα αιχμής, όταν αλλοδαπός επιτίθεται στον περιβόητο “Κάμελ” και αρχίζει να τον χτυπάει με κοντάρι , μπροστά σε εμβρόντητους περαστικούς στη διάβαση της Ζάχου.

Ο “Κάμελ” βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για επιθέσεις σε γυναίκες με βενζίνη. Όπως φαίνεται, η άτυχη γυμνάστρια που έτρεξε σε ένα ταξί μετά την επίθεση με βενζίνη, ήταν μόνο μία από τα πολλά θύματά του.

Μία άλλη γυναίκα, περιέγραψε στο Live News, τη δική της εμπειρία: “Μπήκε μέσα ο Κάμελ και άρπαξε μία τσάντα από το ταμείο. Του είπα σε παρακαλώ φύγε… Ήρθε προς το μέρος μου, με κοίταξε πολύ άγρια, έβγαλε μία κραυγή και μου έριξε μία σφαλιάρα στο πρόσωπο. Εγώ έπαθα σοκ. Προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. 10 λεπτά κρατούσα το μάγουλό μου…”

Σύμφωνα με ξάδελφο του 38χρονου “εδώ και δύο χρόνια και παραπάνω, το παιδί δεν ξέρω τι παθαίνει με τη βενζίνη και επιτίθεται. Όπως έκανε τώρα στην γυμνάστρια. Το έχει ξανακάνει”. Ο Κάμελ συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και όπως φαίνεται έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και με άλλους αλλοδαπούς στην πόλη. Η χθεσινή επίθεση που δέχτηκε προβληματίζει τόσο τους κατοίκους της περιοχής, όσο και την αστυνομία που καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο…

Πηγή: Live News, magnesianews.gr