Τρ. Απρ 16th, 2024

Γάντια, μάσκες και αντισηπτικά πρόσφερε στο Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ε.Ε.Σ. (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε μια έμπρακτη προσπάθεια συμπαράστασης προς όλους τους συνανθρώπους μας για τον περιορισμό και την αποτροπή διάδοσης του φονικού κορονοιού, προσέφερε υλικά προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) στο Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου.

 Το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ε.Ε.Σ., πάντοτε κοντά σε όσους έδωσαν και κέρδισαν τη μάχη του περιορισμού και μηδενισμού της διασποράς του θανατηφόρου κορωνοιού  COVID-19, η οποία προς το παρόν στέφεται με απόλυτη επιτυχία, διένειμε κατά την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων, μεγάλο αριθμό μέσων προφύλαξης, όπως γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, σε ομάδες συμπολιτών οι οποίοι παρέμειναν ενεργοί, στην πρώτη γραμμή, κρατώντας όρθιες με προσωπικές θυσίες, κυρίως τις επιχειρήσεις εστίασης και διατροφής, κάτω από τις τόσο αντίξοες συνθήκες λειτουργίας τους, το διάστημα που προηγήθηκε.

  Τα υλικά προστασίας διετέθησαν από την Κεντρική Διοίκηση και διενεμήθησαν από τα Μέλη και τους ακούραστους Εθελοντές του Τμήματος.

  Η ανταπόκριση των συμπολιτών υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική και έδωσε δύναμη και κουράγιο για τη συνέχιση αυτών των δράσεων, για όσο διάστημα αυτό κριθεί αναγκαίο….