Σα. Απρ 20th, 2024

Γεμάτες από κόσμο οι παραλίες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Γεμάτες ήταν το Σάββατο οι παραλίες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο καλός καιρός έκανε πολλούς νότιους (και μη) να κατευθυνθούν στις παραλίες, για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου το atnews με τη βοήθεια της δημοσιογράφου Βασιλικής Νικολάκου πραγματοποίησε οδοιπορικό σε παραλίες του Σαρωνικού του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Συγκεκριμένα στις 1:00 το μεσημέρι στους Αγίους Θεοδώρους στη θέση Πευκάκια υπήρχαν εκατοντάδες λουόμενοι όπως θα δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την όμορφη παραλία του Καλαμακίου. Πολύς κόσμος και εκει ειχε κατακλύσει την παραλία. Ενω & τα παραθαλάσσια καταστήματα της Περιοχής είχαν αρκετό κόσμο. Σε ενα απο αυτά είχαμε και την ευκαιρία να βρούμε & να συνομιλήσουμε με τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Ευθύμιο Σακελλαρίου, καθώς επίσης και με επιχειρηματία Cafe Bar της περιοχής.

Στη συνέχεια βρεθήκαμε στην παραλία “ΚΡΥΦΗ” στα Ίσθμια όπου και εκεί συναντήσαμε αρκετό κόσμο που απόλαυσε την καθε αλλο παρά ΚΡΥΦΗ παραλία από ψιλή άμμο.

atnews.gr