Σα. Απρ 20th, 2024

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που ζει και αναπνέει στην Κόρινθο.

Που ξυπνά το πρωί, ανεβαίνει στο τρακτέρ και καλλιεργεί τα κτήματα του στον Σολωμό. Περπατά στην Κόρινθο, ακούει τους πολίτες, μερικές φορές τα ακούει από τους πολίτες που έχουν παράπονα από το πολιτικό σύστημα και για όλους έχει ένα πλατύ χαμόγελο.

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής του.

Όταν ήταν βουλευτής πήγαινε στην Βουλή με τον προαστιακό προς έκπληξη όλων. Έτσι είναι το στυλ του και δεν έχει αλλάξει από τότε που ήταν νέος, υπάλληλος στην ΔΕΗ.

Τον Κώστα Κόλλια δεν χρειάζεται να τον ψάξεις στο γραφείο του, όταν τον χρειαστείς, γιατί θα τον συναντήσεις στον δρόμο.

Αυτό είναι και το μεγάλο όπλο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία.

Η απλότητα αλλά και η καθημερινή του χρησιμότητα τον κάνουν ξεχωριστό. Δεν έχει προκαλέσει, ούτε έχει ποτέ δημιουργήσει εντάσεις με τις συμπεριφορές του.

Οι φίλοι του είναι χιλιάδες σε όλη την Κορινθία. Τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Άνθρωπος μετρημένος και συνετός, είναι ο μοναδικός που εκφράζει την λαϊκή δεξιά και ιδιαίτερα τους απλούς και ανώνυμους οπαδούς του κόμματος, που συνήθως η εξουσία τους ξεχνά αλλά δεν τους ξεχνά ποτέ ο Κώστας Κόλλιας.

Είναι πάντα εκεί, είτε είναι στην Βουλή, είτε είναι απλός πολίτης. Αυτός είναι και ο λόγος που και πάλι θα μπει με θριαμβευτικό τρόπο στην Βουλή στις 7 Ιουλίου!