Πε. Μαρ 28th, 2024

Γ. Ψυχογιός: Κλείνουν και την Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο! Απαξιωτική απάντηση του Υπουργείου στη Βουλή και εκκωφαντική σιωπή από τους φορείς

Κοινοποίηση ειδήσεων
This image has an empty alt attribute; its file name is 21-05-30_220234_WonderFox_Photo_GIF_001_(1).gif

Γ. Ψυχογιός: Κλείνουν και την Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο! Απαξιωτική απάντηση του Υπουργείου στη Βουλή και εκκωφαντική σιωπή από τους φορείς.

 Στις 24/09 κλείνει και η Εθνική Τράπεζα στο Ξυλόκαστρο. Μια τράπεζα με μεγάλη ιστορία και σημαντικό εύρος συναλλαγών και υπηρεσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την προκλητική και εντελώς εκτός πραγματικότητας απάντηση του Υπουργείου στην παρέμβαση του Γ. Ψυχογιού, βουλευτή  Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  , με την οποία ζήτησε να ανατραπεί αυτή η απόφαση.

Αναζητούμε ακόμα τους βουλευτές και Υφυπουργούς της κυβέρνησης, τον Δήμο και τους φορείς της περιοχής που δεν έκαναν τίποτα απολύτως για να το αποτρέψουν.

Όταν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και παρότι υπήρχαν αποφάσεις των Διοικήσεων για αυτό, δεν έκλεισε καμία τράπεζα στην περιοχή γιατί μετά από τις παρεμβάσεις μας μαζί με τους φορείς αυτοδιοίκησης και Συλλόγους – που τότε σωστά αντιδρούσαν – αποτράπηκαν αυτά τα σχέδια.

Όταν όμως, η Ν.Δ.  που κυβερνά χρωστάει 340 εκατομμύρια στις τράπεζες, τότε αυτές κάνουν ό,τι θέλουν αδιαφορώντας για τον κοινωνικό ρόλο που έχουν, αλλά και τους εργαζομένους τους.

H απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών, όπως αυτή αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα του βουλευτή:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.