Πα. Μαρ 29th, 2024

Δέκα χρόνια από τη δολοφονία των Ειδικών Φρουρών της ΔΙΑΣ (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ τον Μάρτιο του 2011 στου Ρέντη είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Οι συνάδελφοί τους ετοίμασαν έναν βίντεο για τον Γιώργο Σκυλογιάννη και τον Ιωάννη Ευαγγελινέλη, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό τους.

“Η θυσία και το παράδειγμα προσφοράς του αίματος και της ζωής δύο νέων ανθρώπων παραμένει ανεξίτηλη παρ’ όλο που πέρασαν 10 χρόνια, από την στιγμή της στυγερής και άνανδρης δολοφονίας των δύο Ειδικών Φρουρών της ΔΙ.ΑΣ Γεωργίου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη” αναφέρουν.

“Η κοινωνία και η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλει να τιμά την μνήμη των δύο αυτών ηρώων που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Ο πόνος της μάνας αβάσταχτος, αλλά όλοι εμείς οι συνάδελφοι του Γιάννη και του Γιώργου ΠΑΙΔΙΑ τους. Φέτος οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να τιμήσουμε την μνήμη τους όπως ξέρουμε κι όπως τους αρμόζει, έτσι εκτός από την λιτή τελετή επιμνημόσυνης δέησης, η ΠΟΑΕΦ και το ΣΕΦΕΑΑ ως ελάχιστο φόρο τιμής θυμίζουν σε όλους την αξία της θυσίας Τους. Δεν εκφράζεται μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στους συναδέλφους που θυσιάστηκαν για την κοινωνία , από την διατήρηση της μνήμης και του φωτεινού παραδείγματος της πράξης τους. Μόνο λίγοι τους θυμούνται, οι συνάδελφοι που στο δρόμο τους βαδίζουν. Μόνο αυτοί δεν τους ξεχνούν, οι καταδικασμένοι, σε ήρωες να μοιάσουν. ΑΘΑΝΑΤΟΙ” τονίζουν.