Πα. Μαρ 29th, 2024

Δέσμευση Ν. Ταγαρά για άμεση πληρωμή των αγροτών από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στα σταφύλια

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΑΤΟΥ μεταξύ του προέδρου του διευθυντή των γεωπόνων αλλά και εκπροσώπων αγροτών με τον Υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ.Νίκου Ταγαρά.

Η συζήτηση είχε ως θέμα τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή και κυρίως στα σταφύλια ποικιλίας “σουλτανίνα ” που καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή από την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ Ο κ.υφυπουργός ενημερώθηκε εκτενώς για το μέγεθος της ζημιάς στα σταφύλια που ήταν έτοιμα για συγκομιδή και έγινε μια ειλικρινής και γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Στη συζήτηση συμμετέχει και ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος.

Ο κ. Ταγαράς δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ενημερώσει τόσο τη διοίκηση του ΕΛΓΑ όσο και την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ ώστε το ταχύτερο δυνατόν να γίνουν οι εκτιμήσεις και να προχωρήσει η δίκαιη αποζημίωση την παραγωγών που επλήγησαν.

Η διοίκηση οι εργαζόμενοι αλλά και οι παραγωγοί συνεργάτες της ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΑΤΟΥ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον συμπατριώτη μας υφυπουργό για το άμεσο ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε όλοι στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος την οικονομίας και της κοινωνικής ισορροπίας του νόμου μας.