Πα. Μαρ 29th, 2024

Δεν θα πραγματοποιηθεί η 7η Νεμεάδα το 2021

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητά μέλη, εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου μας,

Έχει παρέλθει ήδη παραπάνω από ένας χρόνος, από τότε που το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε αναβολή της Έβδομης Αναβίωσης των Νεμέων Αγώνων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2020.

Τώρα, πολλοί από εσάς μας ρωτάτε εάν θα διοργανώσουμε την Έβδομη Νεμεάδα μέσα στο καλοκαίρι του 2021. Επειδή συμμεριζόμαστε την αγωνία σας, αλλά και την αγάπη και τον ενθουσιασμό σας για τον θεσμό των Νεμέων Αγώνων, το ζήτημα αυτό εξετάστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στις 12 Μαΐου 2021.

Πρώτη μας σκέψη ήταν η προστασία της δημόσιας υγείας και φυσικά το γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Επιπλέον, είναι τόσες πολλές οι προετοιμασίες που θα έπρεπε να έχουν γίνει με σκοπό την επιτυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, τις οποίες όμως τα περιοριστικά μέτρα των προηγούμενων μηνών δεν μας επέτρεψαν να φέρουμε εις πέρας. Για τον λόγο αυτό, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κρίνουν πως είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα Έβδομη Νεμεάδα εντός του 2021 και αποφασίζουν να μεταφέρουν τη διεξαγωγή της εντός του 2022, χωρίς όμως να ορίσουν συγκεκριμένες ημερομηνίες από τώρα. Τις ημερομηνίες θα ορίσει η επόμενη Γενική Συνέλευση του σωματείου, όταν και όποτε αυτή λάβει χώρα.

Όσο για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές, θα λάβετε νέα ειδοποίηση αμέσως μόλις αποφασιστεί η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Με ιδιαίτερη τιμή,
Το Δ.Σ. του Σ.Α.Ν.Α.