Σα. Απρ 20th, 2024

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου που δικαιώνει τον Κωνσταντίνο Κόλλια (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μια ανατροπή – έκπληξη συντελέστηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Το Εκλογοδικείο, δύο χρόνια σχεδόν μετά τις εθνικές εκλογές, άλλαξε με απόφασή του την αρχική σειρά εκλογής στο νομό Κορινθίας.

Πρώτος παραμένει ο Χρίστος Δήμας και δεύτερος ο Νίκος Ταγαράς, αλλά στην τρίτη και τελευταία για τη ΝΔ εκλόγιμη θέση σημειώθηκε ανατροπή. Μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, η Μαριλένα Σούκουλη, που είχε συγκεντρώσει 8.583 ψήφους έναντι 8.496 του Κώστα Κόλλια, βρίσκεται τελικά πίσω από τον αντίπαλό της.

Έτσι, ο 66χρονος πρώην βουλευτής της ΝΔ μπαίνει και πάλι στη Βουλή, ενώ η κα Σούκουλη αποχωρεί, αφήνοντας μάλιστα κενή και τη θέση της αναπληρώτριας κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ, την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Ο δικηγόρος  του Κωνσταντίνου Κόλλια, Γεώργιος Καραβοκύρης μίλησε αποκλειστικά στο Korinthostv.gr για την απόφαση του Δικαστηρίου που δικαιώνει τον Κωνσταντίνο Κόλλια. Ανατροπή στη Νέα Δημοκρατία, μετά από μεγάλη δικαστική μάχη, κερδίζει την έδρα στη Βουλή ο Κ. Κόλλιας και χάνει την έδρα η Βουλευτής Ν. Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Κόλλιας: Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη