Τε. Απρ 24th, 2024

ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Το Περιφερειακό Τμήμα Λουτρακίου του Ε.Ε.Σ., επιδιώκοντας τη συνεχή υποστήριξη των συμπολιτών του, ευρίσκεται στο πλευρό τους αδιαλείπτως και με κάθε δυνατό τρόπο προσπαθεί να σταθεί αρρωγός τους, θεωρώντας ύψιστο καθήκον και υποχρέωσή του την με κάθε μέσο συμπαράσταση και βοήθειά του προς αυτούς.
Διαβλέποντας την ανάγκη υποστήριξης και προστασίας των Λειτουργών της Μέσης Εκπαίδευσης οι οποίοι συμμετέχουν ως επιτηρητές των Πανελλαδικών εξετάσεων, προμήθευσε σε αυτούς μέσα υγειονομικής προστασίας, όπως μάσκες και γάντια.
Η κυρία Lucie Kuligova, Διευθύντρια του Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Ελλάδα, ένθερμη υποστηρίκτρια των δράσεων του Τμήματος, κατασκεύασε μεγάλο αριθμό μασκών τις οποίες δώρισε στο Π.Τ. Λουτρακίου, το οποίο με τη σειρά του διέθεσε μαζί με μάσκες και γάντια που είχαν διατεθεί από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό στους:

  1. Λύκειο Λουτρακίου
  2. 2 ο ΕΠΑΛ
  3. Μουσικό Σχολείο Κορίνθου
  4. Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, για χρήση από το προσωπικό του καθώς και από το προσωπικό της Δ. Βιβλιοθήκης η οποία ξανάρχισε τη λειτουργία της.
    Τις νέες δράσεις περιβάλλει με το κύρος του, το νέο δραστήριο Μέλος του Τμήματος κύριος Κωνσταντίνος Πλαπούτας, Πρόεδρος του Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών 1821, ο οποίος συμμετείχε σε όλες τις διανομές.
    Η συνεχιζόμενη έμπρακτη και καθημερινή συμπαράσταση στους συνανθρώπους αποτελεί την απόλυτη έκφραση αλληλεγγύης και είναι πηγή έμπνευσης για όσους πιστεύουν στα Ερυθροσταυρικά Ιδεώδη.