Πα. Απρ 19th, 2024

Δολοφονία στο Λουτράκι: Η 45χρονη είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 45χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά (video-φώτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η 45χρονη είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 45χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά, έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή – Τον τέως σύντροφο της 45χρονης «δείχνουν» ως δράστη όλα τα στοιχεία
Την ώρα που ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος παραμένει άφαντος, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από το αιματοβαμμένο στο Φλάμπουρο Λουτρακίου δείχνουν ότι η διπλή δολοφονία της 45χρονης μασέζ από την Ουκρανία και του συνομήλικού της φαρμακοποιού ήταν προσχεδιασμένη από τον δράστη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ο έως πριν από λίγο καιρό εραστής της 45χρονης και ως κίνητρο η κατάφωρη ζήλια του, επειδή η Ουκρανή διέκοψε τον δεσμό τους και έκανε σχέση με τον 45χρονο ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο στο Λουτράκι, δίπλα στο σπίτι της.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 01.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.