Πα. Μαρ 29th, 2024

Δωρεά ενός φορητού απινιδωτή από την εταιρία Φύρκο στον Τενεάτη Αθικίων

Κοινοποίηση ειδήσεων

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ΦΥΡΚΟ ΑΕΒΕ κυρία Άννα Κοντονή παρέδωσε σήμερα στους εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου “Τενεάτη Αθικίων” έναν απινιδωτή.

Με την ευχή να παραμείνει αχρείαστος, η βιομηχανία παραγωγής ζωοτροφών ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ προχώρησε στη χορηγία ενός εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή, τελευταίας τεχνολογίας στο σύλλογό.

Ο Πρόεδρος – κ. Γιάννης Κόλλιας – και ο Γενικός Αρχηγός – κ. Γιώργος Ποτήρης – της ομάδας του ΤΕΝΕΑΤΗ επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Άννα Κοντονή τους παρέδωσε τον απινιδωτή.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την κα Άννα Κοντονή και την εταιρία ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και σημειώνουμε πως τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν πως παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, η παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο παραμένει ανεξάντλητη».

Ο απινιδωτής είναι μια ιατρική συσκευή η οποία, σε συνδυασμό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, μπορεί να ανατάξει μια θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία και να σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Ο απινιδωτής που παραλάβαμε είναι σύγχρονος, εύχρηστος και με τη σωστή εκπαίδευση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης ενός έκτακτου καρδιακού επεισοδίου.

Ο εξωτερικός αυτόματος απινιδωτής αποτελεί ένα δώρο ζωής από την εταιρία ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ προς τους αθλητές του ΤΕΝΕΑΤΗ αλλά και προς όλους τους αθλούμενους στο γήπεδο των Αθικίων Κορινθίας. Γιατί οι νίκες και οι ήττες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στην υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎ΤΕΝΕΑΤΗΣ ם ま CANG ΤΙΜΗΣ ENEKEN ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ Στη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Άννα Κοντονή της εταιρίας ΦΥΡΚΟ ABEE για την ευγενική χορηγία ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή προς την ομάδα μας. Αθίκια, 9 Φεβρουαρίου 2022 Με τιμή To Δ.Σ.‎"‎