Τε. Απρ 24th, 2024

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, ο Διδάσκαλος, νέος Διευθυντής της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτριος Ντρίμερης, και ο Φιλόλογος, νέος Διευθυντής της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, κ. Δημήτριος Ασβεστόπουλος, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης μας, ο Θεοφιλέστατος και οι κ. Διευθυντές, σε πολύ θερμό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για θέματα που αφορούν στην Ελληνική Παιδεία, στην συνεργασία Εκκλησίας και Εκπαίδευσης για την «σφαιρική» μόρφωση των παιδιών και γενικότερα στην ευαίσθητη παιδική και εφηβική ηλικία των νέων μας, αλλά και στην αδυσώπητη καθημερινότητα, που αυτοί αντιμετωπίζουν.

Ο Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Ντρίμερη και τον κ. Ασβεστόπουλο για την ευγενική επίσκεψή τους και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» στο πολυσήμαντο και δύσκολο έργο τους, δίδοντας τους συμβολικά αναμνηστικά δώρα της επισκέψεώς τους.