Πα. Μαρ 29th, 2024

Εκπνέει η προθεσμία για προσλήψεις γιατρών & ψυχολόγων στην αστυνομία – 4 θέσεις στην Πελοπόννησο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου στην Τρίπολη, θα λειτουργήσει περιφερειακό ιατρείο, με 4 γιατρούς και ψυχολόγους.

Η πρόσληψη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων υγείας και η ένταξή τους στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στο προσωπικό του Σώματος όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για τα περιφερειακά ιατρεία που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα (60) ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού, προκηρύχθηκε στα τέλη Νοεμβρίου από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και λήγει την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 15.00 το μεσημέρι.

Η προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη τριάντα (30) ψυχολόγων, δεκαπέντε (15) ψυχιάτρων, δεκατριών (13) παθολόγων και δύο (2) πνευμονολόγων.

Για το περιφερειακό ιατρείο των αστυνομικών υπηρεσιών της Πελοποννήσου έχουν προκηρυχθεί 2 θέσεις ψυχολόγων, 1 θέση ιατρού – ψυχιάτρου και 1 θέση ιατρού παθολόγου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.