Πα. Απρ 19th, 2024

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Νέα Κίο Αργολίδας – Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη και την λήστεψαν

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ηλικιωμένη που τραυματίστηκε από τις γροθιές του εισβολέα βρέθηκε αιμόφυρτη από τους συγγενείς της οι οποίοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ενώ και οι κάτοικοι της περιοχής απαιτούν αποτελεσματικές ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ. για να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα.

Η εγκληματικότητα καλά κρατεί στην Νέα Κίο. Οι Ρομά συνεχίζουν να προκαλούν αναταραχή στην περιοχή δημιουργώντας χθες βράδυ άλλο ένα συμβάν. Οι ταραξίες εισήλθαν σε σπίτι 85χρονης στην περιοχή και αφού πρώτα την γρονθοκόπησαν στην συνέχεια της αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Οι δράστες έφυγαν από την οικία αρπάζοντας κοσμήματα αξίας. Το συμβάν αυτό έρχεται μερικά εικοσιτετράωρα μετά την σύσκεψη που συγκάλεσαν οι αρχές της Νέας Κίου και μερικές δεκάδες ώρες μετά την σύσκεψη που συγκάλεσε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών όπου επίσης ακούστηκαν αρκετά ευχολόγια.

Η κατάσταση στη Νέα Κίο έχει ξεπεράσει τα όρια, καθώς αυτό το συμβάν έρχεται να προστεθεί σε πολλά προηγούμενα. Η υπομονή των κατοίκων δοκιμάζεται καθημερινά. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι αρχές και να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους, αφού είναι γνωστό ότι στην περιοχή υπάρχουν και οπλισμένοι.

Μάλιστα είχαμε και την αγανάκτηση συγγενών της 85χρονης που προειδοποιούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αφού αυτός δεν τους προστατεύει. Η κατάσταση τείνει να φύγει εκτός ελέγχου με τις αστυνομικές αρχές να επιθυμούν την άμεση αποκλιμάκωση της.