Σα. Απρ 20th, 2024

Εξετάσεις για άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξετάσεις θεωρητικού και πρακτικού µέρους για την απόκτηση αδειών χειριστή μηχανημάτων έργου θα διενεργηθούν την επόμενη και την μεθεπόμενη εβδομάδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένα, α) στις 3 μ.μ. πρακτική εξέταση, ειδικότητα 4 – Ομάδα Α΄ και Ομάδα Β΄ – μηχάνημα 4.5  στον κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας και β) στις 4 μ.μ. πρακτική εξέταση, ειδικότητα 4 – Ομάδα Α΄ – μηχανήματα 4.1 και 4.3 εγκαταστάσεις της εταιρείας Μορέας Α.Ε. στα Αρφαρά Μεσσηνίας.

Εξ άλλου, την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., θα γίνει η θεωρητική εξέταση, στο 3ο ΕΠΑΛ Τρίπολης (τέρμα Τεγέας, είσοδος από την πλαϊνή οδό) και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. η πρακτική εξέταση, ειδικότητα 2 – Ομάδα Α΄, στο εργοστάσιο Fulgor A.E. Ελληνική Βιομηχανία Καλωδίων (Σουσάκι Κορινθίας) και στη συνέχεια στο εργοτάξιο της εταιρείας Θεμελιώσεις Τριανταφυλλάκης Ε.Ε. στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Στις πρακτικές εξετάσεις είναι απαραίτητη η επίδειξη δελτίου ταυτότητας.

Τα ονόματα των υποψηφίων θα ανακοινωθούν τουλάχιστον 5 εργάσιµες µέρες πριν την ηµεροµηνία των εξετάσεων στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας (www.ppel.gov.gr).

Σε ότι αφορά τα µέτρα προστασίας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού covid-19 θα τηρηθούν τα ακόλουθα:

Ολοι οι εμπλεκόμενοι στις εξετάσεις οφείλουν να φέρουν αρνητικό αποτέλεσµα μοριακού τεστ (PCR) έως 72 ὠρών ή τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) έως 48 ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα των εξετάσεων ή να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Υποχρεωτική χρήση µάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Χρήση αντισηπτικών

Τακτικός αερισµός των εσωτερικών χώρων.