Σα. Απρ 20th, 2024

Επεισόδια Ρομά στο Νοσοκομείο του Άργους το απόγευμα της Τετάρτης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Επεισόδια με ομάδα Ρομά που ήθελαν να μπουν όλοι μαζί στο Νοσοκομείο που απαγορεύεται χωρίς μάσκες και γάντια, διαδραματίστηκαν το απόγευμα το απόγευμα της Τετάρτης με τον υπάλληλο φύλαξης του νοσοκομείου.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας και της ΔΙΑΣ, και απομάκρυναν την ομάδα των ρομά απο το Νοσοκομείο Άργους. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα τόσα που σημειώθηκαν χθες σε βάρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά την χθεσινή εφημερία της Ν.Μ. Ναυπλίου.

Την επίθεση δέχθηκαν μια ιατρός και μια νοσηλεύτρια της ορισθείσας ομάδας για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας για πολλοστή φορά καταδικάζει κάθε βίαιη συμπεριφορά σε βάρους των λειτουργών της υγείας, οι οποίοι με αυτοθυσία προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Το δυσάρεστο φαινόμενο αυτό έχει απασχολήσει δυστυχώς αρκετές φορές την περιοχή μας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας έχει καταθέσει επανειλημμένως και αναλυτικά τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση του φαινομένου στις αρμόδιες αρχές. Καλεί δε για άλλη μια φορά τους αρμοδίους να παρέμβουν άμεσα και αποφασιστικά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του απαράδεκτου φαινομένου των επιθέσεων σε βάρος των λειτουργών υγείας.