Σα. Απρ 20th, 2024

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” 20 ΧΡΟΝΙΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Βραχατίου Κορινθίας “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” γιόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση των τμημάτων Παραδοσιακού Χορού, με μια θαυμάσια εκδήλωση, στην Παραλία Βραχατίου.

 Την ροή της εκδήλωσης είχε ο Καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης, μέσα από τον μπερντέ του πασίγνωστου Θεάτρου Σκιών. 

 Στο βίντεο, που προβαλλόταν ανάμεσα στα χορευτικά, άτομα που έχουν διατελέσει Πρόεδροι του Συλλόγου, Μέλη του Συλλόγου, Χορευτές, ο Χοροδιδάσκαλος και o Πρόεδρος του Συλλόγου μίλησαν για τον Σύλλογο και την σημασία του χορού και ευχήθηκαν τα καλύτερα για το μέλλον του αγαπημένου τους Συλλόγου.

Η ορχήστρα, που αποτελούνταν από τον Ανδρέα Παππά, στα κρουστά, τον Ηλία Μαυρίκη, στο λαούτο, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, στο ακορντεόν, τον Μανώλη Παπαδομαρκετάκη, στην κρητική λύρα, τον Γιάννη Μπόσγα, στο κλαρίνο, τον Σωτήρη Μαργώνη, στο βιολί, τον Αλέξανδρο Μιμίδη, στην τσαμπούνα και τον Παναγιώτη Λάλεζα, στο τραγούδι, έδινε τον ρυθμό στους χορευτές του Συλλόγου, που χόρεψαν μαζί με τον χοροδιδάσκαλό τους Αθανάσιο Μπόσγα, χορούς από τον Μοριά, την Ρούμελη, την Μακεδονία, την Θράκη, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Κρήτη και άλλα νησιά.   

Στο τέλος της όμορφης εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη κλήρωση και μέλη του Δ.Σ. απένειμαν τιμητικές πλακέτες σε παλαιότερα μέλη και στον Χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου, με πολλές ευχαριστίες για την προσφορά όλων!

Ο Άρης Σταύρου, Πρόεδρος του Συλλόγου, κλείνοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε συμμετέχοντες και θεατές, με την ευχή “Πάντα ν΄ ανταμώνουμε…”!