Πα. Μαρ 29th, 2024

Ευχαριστίες της Ένωσης Αστυνομικών νομού Κορινθίας για την παραχώρηση του οικοπέδου για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού μεγάρου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Ένωση Αστυνομικών νομού Κορινθίας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους εμπλεκομενους για την παραχώρηση του οικοπέδου για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού μεγάρου.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί από βάθος καρδίας τον δήμαρχο κο Νανόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου.
Ευχαριστούμε την παράταξη του κου Σταυρελη αλλ κ των ανεξάρτητων δημοτικών συμβουλων που χωρίς αυτους δε θα είχε αυτή την εξέλιξη το θέμα μας καθότι απαιτουταν ευρεία πλειοψηφία.
Η Ένωση μας θα ευχαριστησει κ αυτούς που γύρισαν την πλάτη στους Αστυνομικούς του νομού μας κ ψήφισαν αρνητικά λέγοντας τους απλά ότι η αξία του ηττημενου δίνει δόξα στο νικητή.
Σε όλα τα ανωτέρω δε θα παραλειψουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον καθ ύλην αρμόδιο υφυπουργό μας κο Ταγαρα Νίκο ο οποίος με συντονισμενες ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα κατάφερε να κάμψει τις αντιρρήσεις ορισμένων δημ. συμβουλων κ να μας φέρνει ένα βήμα πριν την υλοποίηση του έργου.