Τε. Απρ 24th, 2024

Ευχαριστούν Θερμά την εταιρεία Motor Oil για την αμέριστη υποστήριξη στον οικισμό του Αγίου Χαραλάμπους Ισθμίων Κορινθίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνος Λαιμός, είχε την τιμή και την χαρά να συναντήσει τον κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο, διευθυντή της Motor Oil, να συζητήσει μαζί του και να του παρουσιάσει το όραμά του συλλόγου μας, που δεν είναι άλλο από το να αναπτύξει και να εκσυγχρονίσει τον οικισμό του Αγίου Χαραλάμπους Ισθμίων Κορινθίας, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής των κατοίκων του.

Με πρωταρχικό στόχο να απαλλάξουμε τον οικισμό από κάθε είδους «άτυπων χωματερών», του ανέλυσε το πρόγραμμά μας που βασίζεται στη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων , στην αδιάλειπτη συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Πέρρα και την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου αλλά και τη δημιουργία της Εθελοντικής Ομάδας, που η συνεργασία τους έχει ήδη δώσει δείγματα δράσεων καθαρισμού, με θαυμάσια αποτελέσματα.

Ο κ. Δημήτρης Κανελλόπουλος, αξιολογώντας τα έως τώρα αποτελέσματα και διακρίνοντας την αποφασιστικότητα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να παράγουν έργο, προχώρησε στην Ευγενική Χορηγία 11 συνολικά πινακίδων, που αφορούν την απαγόρευση απόρριψης απορριμμάτων και την ανάδειξη της περιοχής μας.
Έτσι ο σύλλογός μας κατατάσσει την εταιρεία Motor Oil στους
ΧΡΥΣΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ του οικισμού μας!

Ο πρόεδρός μας και το Δ.Σ. του συλλόγου μας, εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής μας, Ευχαριστούν Θερμά την εταιρεία Motor Oil και ειδικότερα τον διευθυντή της κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο για την ευγενική προσφορά, την αμέριστη υποστήριξη, και την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλουμε, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία για τον κοινό μας πλέον στόχο!