Πα. Μαρ 29th, 2024

Ε.Π.Σ. Κορινθίας: Οι διαιτητές και παρατηρητές προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους αγώνες όλων των κατηγοριών την 1η αγωνιστική

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μετά από απόφαση της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, η αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας, σε αγαστή συνεργασία με τον Σ.Δ.Π. Κορινθίας, αφού έλαβε υπόψη της την οικονομική στενότητα των ομάδων, εξαιτίας της παρατεταμένης αποχής από τις αγωνιστικές δραστηριότητες λόγω του κορωνοϊού COVID 19, αποφασίστηκε όπως διαιτητές και παρατηρητές της δύναμής της προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών κατά την 1η αγωνιστική κάθε γύρου της κανονικής περιόδου.

Κατ’ αυτό τον τρόπο όλο το έμψυχο δυναμικό της κορινθιακής διαιτησίας συμβάλλει από την πλευρά του σε μια μικρή οικονομική ανακούφιση των ομάδων του Νομού μας.

Με την ευκαιρία της έναρξης των πρωταθλημάτων η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κορινθίας εύχεται σ’ όλους τους εμπλεκόμενους με το κορινθιακό ποδόσφαιρο καλή αγωνιστική χρονιά, με σωματική και ψυχική υγεία και με την υπενθύμιση ότι το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, επειδή είναι ένα  απρόβλεπτο άθλημα, εξαιτίας του γεγονότος ότι όλοι κάνουν λάθη.