Πε. Μαρ 28th, 2024

ΗΠΑ: Βρήκαν ζωντανό μωρό μέσα σε πλαστική σακούλα! (video-φωτο)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σοκ και οργή προκαλεί στις ΗΠΑ και όχι μόνο η εγκατάλειψη νεογέννητου κοριτσιού. Άγνωστο ποιος, έβαλε το μωρό σε πλαστική σακούλα και το άφησε στην άκρη του δρόμου. Με τον ομφάλιο λώρο ακόμη στο κορμάκι του το βρήκαν οι αστυνομικοί.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στις ΗΠΑ. Η αστυνομία της πολιτείας Τζόρτζια έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό video από τη στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν το μωρό μέσα στην πλαστική σακούλα και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.

Φωτογραφία Reuters

Το video, που έχει προκαλέσει σάλο, δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη σε μια προσπάθεια να βρεθεί η μητέρα του βρέφους και να εξακριβωθεί αν ήταν εκείνη που έβαλε το μωρό στην πλαστική σακούλα και το εγκατέλειψε στην τύχη του.

Φωτογραφία Reuters

Οι συγκλονιστικές έχουν καταγραφεί από κάμερα στη στολή ενός από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο. Δείχνει καρέ καρέ πως οι αστυνομικοί της πόλης Κάμινγκς βρήκαν το μωρό το βράδυ της 6ης προς την 7η Ιουνίου.

Φωτογραφία Reuters

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάποιον που είπε πως άκουσε κλάματα μωρού σε περιοχή με βλάστηση.

Φωτογραφία Reuters

Στο βίντεο ακούγεται ένας αστυνομικός που προσπαθεί να ησυχάσει το μωρό καθώς κόβει και αφαιρεί την πλαστική σακούλα, επαναλαμβάνοντας «πόσο όμορφη είσαι καρδούλα μου» και «πόσο λυπάμαι», πριν να το παραδώσει σε νοσοκόμους που φθάνουν για να το παραλάβουν και το τυλίγουν με μια κουβέρτα.

Φωτογραφία Reuters

Δείτε το σοκαριστικό video:

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φορσάιθ «συνεχίζει την έρευνα» που διενεργεί για το βρέφος, το οποίο οι αστυνομικοί ονόμασαν Ίντια, όπως ανακοινώθηκε μέσω Twitter.

«Δημοσιεύοντας το βίντεο της ανακάλυψης του μωρού Ίντια, ελπίζουμε να λάβουμε αξιόπιστες πληροφορίες και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα», αναφέρει η αστυνομία, διαβεβαιώνοντας πως το  κοριτσάκι τα πάει «πολύ καλά» αφού το ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Από τις 6 Ιουνίου, οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του μωρού κι απευθύνουν μέσω Twitter το ερώτημα αν κάποιος είδε πρόσφατα κάποια, ιδίως νεαρή, «στην τελική φάση της εγκυμοσύνης».

Το video έχει γίνει share από χιλιάδες χρήστες των social media με το hashtag #BabyIndia, για να βοηθήσουν στην έρευνα για να βρεθεί η μητέρα.

Πηγή: newsit.gr