Πε. Μαρ 28th, 2024

”Η Αλίκη στο Θεολόγο” – Δείτε την παραλία μύθο της Αλίκης Βουγιουκλάκη Up’ο ψηλά (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων


Η Αλίκη στο Θεολόγο. Για πολλούς η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η μοναδική πραγματικά ελληνίδα σταρ. Για κάποιους άλλους απλά “το πιο λαμπρό αστέρι” από τα αστέρια της Ελληνικής showbiz διαχρονικά. Σίγουρα κάθε της βήμα αποτελούσε το μήλον της έριδος για τους παπαράτσι της εποχής και οι τότε εφημερίδες και περιοδικά της εποχής κοσμούσαν συχνά τα εξώφυλλα τους με φωτογραφίες της. Για αυτό το λόγο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ανακαλύψει και δημιουργήσει τον δικό της “κρυφό παράδεισο” στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Ο Θεολόγος φημίζεται για της υπέροχες γραφικές μικρές του παραλίες που κυριολεκτικά τα πεύκα έχουν τις ρίζες τους μέσα στην θάλασσα. Στο γραφικό του λιμανάκι θα απολαύσεις τον καφέ σου και θα γευτείς υπεροχες γεύσεις στα γραφικά ταβερνάκια. Ο Θεολόγος όμως έγινε γνωστός και κέντρο του ενδιαφέροντος από την Αλίκη. Αυτή τον έβαλε για τα καλά στον τουριστικό χάρτη και αυτή και οι καλεσμένοι της ταξίδεψαν μέσα από της φωτογραφίες τους της ομορφιές του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ομάδα Up Stories την επισκέφθηκε και μας την παρουσιάζει για πρώτη φορά:

Από το σπίτι που διατηρούσε πέρασε η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Βλάσης Μπονάτσος, Λάκης Λαζόπουλος, Ζωή Λάσκαρη, Σμαρούλα Γιούλη και πολλοί πολλοί ακόμα επισκεφθηκα την Αλίκη στο Θεολόγο και πέρασαν μαζί της αξέχαστες στιγμές. Ακριβώς κάτω από το σπίτι της βρίσκεται και αυτή η μαγευτική παραλία με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Αυτή επισκεφθήκαμε και σας την παρουσιάζουμε για πρώτη φορά. Η Αλίκη λάτρευε αυτή την όμορφη παραλία και πολλές φορές σε αυτή αναζητούσε στιγμές γαλήνης και ησυχίας. Δεν είναι και λίγες άλλωστε οι φορές που είχε ποζάρει σε αυτόν για μια φωτογραφία.