Πε. Μαρ 28th, 2024

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΒΛΑΒΕΡΩΝ PM2.5 ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΝΟΗ ΒΛΑΒΕΡΩΝ PM2.5 ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

ΜΥΤΗ/ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η φαρμακευτική εταιρεία BreathPurity και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Τσάκαλος στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης για την τεράστια βιβλική καταστροφή που ζούμε με τις πυρκαγιές, είναι δίπλα στην Περιφέρεια Αττικής, στον Ερυθρό Σταυρό, στους πυροσβέστες, στην ΕΛ.ΑΣ, στον Ελληνικό στρατό, στην Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) και στην ομάδα Δ.Ι.Α.Σ. Η εταιρεία προσέφερε το ρινικό φίλτρο SINUSETnasalfilter, το διεθνώς πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την προστασία του αναπνευστικού από την εισπνοή βλαβερών μικροσωματιδίωνPM2.5 που δημιουργούνται και από τις πυρκαγιές. Στηρίζουμε και συμπάσχουμε.

www.SINUSET.com/el, info@BreathPurity.com

ΗφαρμακευτικήεταιρείαBreathPurityInternationalκυκλοφόρησε το επαναστατικό ρινικό φίλτρο SINUSET για την καταπολέμηση της αναπνευστικής δυσλειτουργίας που χαρακτηρίζει τις παθήσεις της αλλεργικής ρινίτιδας/άσθματος, της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας.

Κατάλληλο για εγκύους, παιδιά, ευπαθείς ομάδες

Ιδανικό σε περίπτωση:

  • Αλλεργίας
  • Αλλεργικής ρινίτιδας
  • Αλλεργικού άσθματος
  • Χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας

Το ρινικό φίλτρο παίζει ουσιαστικό ρόλο στην αποφυγή εισπνεόμενων αλλεργιογόνων που μπορεί να προκαλέσουν ανοσολογική αντίδραση στον οργανισμό. Προστατεύει τη μύτη και το αναπνευστικό σύστημα από την εισπνοή αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων & παθογόνων μικρόσωματιδίων (PM 2.5) από τις πυρκαγιές.

Ενδείξεις:

Αιτιοπαθογόνοι λόγοι για την αύξηση της συχνότητας των αναπνευστικών παθήσεων μπορεί να είναι η αυξημένη έκθεση σε βλαβερά μικροσωματίδιαPM2.5 και αλλεργιογόνα όπως γύρη, ακάρεα, μούχλα, υγρασία, σκόνη, τρίχωμα ζώων, ερεθιστικοί παράγοντες του σπιτιού/γραφείου (χλωρίνη, καθαριστικά, βαφές, αλεύρι), έκθεση σε χημικά αέρια, κάπνισμα ή έκθεση σε καπνούς και πυρκαγιές, αλλαγές θερμοκρασίας, αιθαλομίχλη, ατμοσφαιρική ρύπανση.

Συμπτώματα:

Η χρόνια φλεγμονή της μύτης και του αναπνευστικού συστήματος προκαλεί ρινική καταρροή/συμφόρηση, ανοσμία, φαγούρα στην μύτη-φάρυγγα-αυτιά, ξηρός-παραγωγικός βήχας (φλέματα), φτέρνισμα, ροχαλητό/αναπνοή από το στόμα, σφίξιμο στο θώρακα, δυσκολία στην αναπνοή, συριγμός αναπνοής, κρίσεις δύσπνοιας με συρίττοντες ήχους από τα πνευμόνια, εύκολη κόπωση-ευερεθιστότητα, κεφαλαλγία/πονοκέφαλος.

Επιστημονικά δεδομένα:

Είναι ευρέως αποδεκτό από την ιατρική κοινότητα ότι η εισπνοή αλλεργιογόνων & παθογόνων μικρο-σωματιδίων του αέρα μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στην μύτη, πνεύμονες και να οδηγήσει σε χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις όπως αλλεργική ρινίτιδα/άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το περιβάλλον και η κληρονομική προδιάθεση παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Το SINUSET προσφέρει προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες:

  1. Μικρό-σωματίδια (PM 2.5)
  2. Γύρη: από άγρια χόρτα και δέντρα όπως ελιά, δάφνη, σημύδα, φουντουκιά, πεύκο, πλατάνι, κυπαρίσσι ή από ποώδη φυτά όπως αγριάδα, δακτυλίς, πόα, καλαμπόκι, κριθάρι, σιτάρι
  3. Αντιγόνα: ακάρεα σκόνης, αερομεταφερόμενα περιττώματα και επιθήλια γάτας και σκύλου

Τρίχες κατοικίδιων ζώων που μπορεί να φέρουν αλλεργιογόνα που περιέχονται στο σάλιο και στα ούρα τους

  • Σπόρους μούχλας σε υγρά περιβάλλοντα
  • Αιθαλομίχλη και ρυπογόνους μικρό-οργανισμούς της ατμόσφαιρας: νιτρικό οξείδιο, όζον, αερομεταφερόμενες οργανικές ενώσεις

Με φυσικές θεραπευτικές δράσεις: 

  • Προστασία από τα μικρό-σωματίδια (PM 2.5)
  • Αντι-αλλεργική ανακούφιση
  • Αντι-αλλεργική πρόληψη

ΧΡΗΣΗ:

Ενδείκνυται η χρήση του στη μύτη για το χρονικό διάστημα της αλλεργικής περιόδου σε ανοικτούς ή κλειστούς χώρους, ανάλογα με την επικινδυνότητα του περιβάλλοντος χώρου, κατάσταση της αναπνευστικής υγείας και τις οδηγίες του ΩΡΛ, Αλλεργιολόγου, Πνευμονολόγου, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου.

  1. Καθαρίστε τα ρουθούνια σας με καθαρό νερό ή ιδανικά με ρινικές πλύσεις υαλουρονικούοξέως και στεγνώστε τα προσεκτικά πριν την τοποθέτηση του ρινικού φίλτρου.
  2. Εισάγετε απαλά το ρινικό φίλτρο στα ρουθούνια. Τοποθετήστε το υφασμάτινο μέρος του ρινικού φίλτρου εσωτερικά στα ρουθούνια.
  3. Το υφασμάτινο μέρος καλύπτει και αγγίζει κάθε ρουθούνι εσωτερικά ενώ το τοξωτό μέρος παραμένει έξω από τα ρουθούνια.
  4. Η διάρκεια χρήσης του ρινικού φίλτρου καθορίζεται από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Μετά από κάθε χρήση το ρινικό φίλτρο τοποθετείται στο αριστερό τμήμα της συσκευασίας. Το ρινικό φίλτρο αντικαθίσταται με νέο όταν έχει αλλάξει το χρώμα του.

Μέγεθος Small:

Ηλικίες 12 – 40

Μέγεθος Large:

Ηλικίες 40+

Συστατικά:

  • 100% μη υφασμένο ύφασμα μάσκας ειδικά διαμορφωμένο για χρήση στα ρουθούνια

Συσκευασία6 ρινικά φίλτρα + Φυλλάδιο Οδηγιών

Διεθνής Αντιπρόσωπος του SINUSETnasalfilter

www.SINUSET.com/el , info@BreathPurity.com

τηλ: +30 211 105 7057,  +30 211 119 8125