Σα. Απρ 20th, 2024

Η μακροβιότερη ελληνική θεατρική παράσταση τώρα και στην πόλη μας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η Θεατρική Κίνηση Κορίνθου «Πυξίδα» παρουσιάζει τη μακροβιότερη παράσταση όλων των εποχών στην Ελλάδα «Σεσουάρ για δολοφόνους».
Για 6 ημέρες το Θέατρο του Δημαρχείου θα υποδεχθεί όλους εκείνους που θέλουν να αποχαιρετήσουν τη διάσημη πιανίστρια Αμαλία Τσαλίκογλου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της.
Τέσσερα άτομα μπήκαν στην πολυκατοικία εκείνη την ημέρα κι όλα είχαν κίνητρο για το φόνο. Ποιος τη σκότωσε; Αυτό θα το κρίνετε εσείς! Δεν έχετε παρά να δείτε την παράσταση, να παρατηρήσετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια, να αποκαλύψετε τα ψέματα και να λύσετε το μυστήριο. Είναι ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, η βοηθός πιστολάκι, η αριστοκράτισσα ή ο παλαιοπώλης; Ή μήπως έχουμε να κάνουμε με κάποια συνομωσία;
Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου-Παναγιώτη Δουβή και Ντίνου Μπεζιργιάννη, ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Βιβή Ασπρούδη. Η Νάνσυ, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Νίκος, ο Ντίνος κι η Κλαίρη δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για περίπου 150’ στη σκηνή και υπόσχονται να σας «τρελάνουν»! Όπως κάθε χρόνο, η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο.
Πρόκειται σίγουρα για μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Υ.Σ. Η οικογένεια της εκλιπούσας θα δεχθεί συλλυπητήρια στο Θέατρο του Δημαρχείου κατά τις ημέρες Σάββατο 7, Κυριακή 8, Δεύτερα 9, Τετάρτη 11, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαρτίου στις 20.00.