Πα. Μαρ 29th, 2024

Η στιγμή που ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτίθεται σε 8χρονη – Καρέ καρέ οι κινήσεις του

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τον απόλυτο τρόπο είχε σκορπίσει στην Κηφισιά ένας 27χρονος που έκανε επιθέσεις σε γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει, ενώ είχε προσπαθήσει να ασελγήσει και σε μια 8χρονη.

Το βίντεο που κατέγραψε την επίθεσή του δράκου της Κηφισιάς στην ανήλικη, αλλά και οι μαρτυρίες των γονέων συγκλονίζουν.

 Στο βίντεο ντοκουμέντο του Star φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

Δείτε το βίντεο εδώ

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν στο Star λέγοντας ότι η κόρη τους έζησε μια τραυματική εμπειρία. «Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί “θα σε γ….”. Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση… Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο:

«Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει», δήλωσε η γυναίκα.

Ο άνδρας είχε κάνει και άλλες απόπειρες βιασμού στην περιοχή. Ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς τελικά συνελήφθη από άνδρες της ΔΙΑΣ, μετά από καταγγελίες και άλλων γυναικών για απόπειρες βιασμού.