Σα. Απρ 20th, 2024

Θανάσης Μανάβης: Ξεκινά η μεγάλη αλλαγή στον δήμο Βέλου-Βόχας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ!!!

Την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα έκανε χθες το βράδυ στο εστιατόριο »Cavo d΄ oro», στο Βραχάτι, ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ 𝝝𝝰𝝼ά𝞂𝝶ς 𝝡𝝰𝝼ά𝝱𝝶ς.

Τον Θανάση Μανάβη πλαισίωναν παλιά και νέα στελέχη της παράταξης.

Είναι ίσως η πρώ τη φορά στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Κορινθίας, παρουσιάζει ολοκληρωμένο σχέδιο διοίκησης και ανάπτυξης του δήμου Βέλου-Βόχας και ανά τομέα αλλά και σε απαραίτητα έργα υποδομής, που πρέπει να γίνουν τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε ο υποβαθμισμένος δήμος να ανακάμψει και να αναπληρώσει τα 12 χαμένα χρόνια που τον οδήγησαν στην καθυστέρηση.

«Η κατάσταση σήμερα είναι χειρότερη από το 2010 που ανέλαβε η δημοτική αρχή του κ.Παπακυριάκου¨, τόνισε με έμφαση ο Θανάσης Μανάβης και συνέχισε λέγοντας:

«Βάζουμε ως ορόσημο το 2030 γιατί τότε αν η κατάσταση παραμείνει όπως σήμερα ο δήμος μας θα καταρρεύσει και δεν θα έχει κανένα λόγο ύπαρξης, αφού στην κυριολεξία θα συνεχίσει να διαλύει τις ζωές και την υπερηφάνεια των πολιτών.

Κανείς δεν θα θέλει να ζήσει στον πιο καθυστερημένο δήμο της Πελοποννήσου!

Είμαστε πεισμένοι, γιατί το βλέπουμε κάθε μέρα, ότι στις 8 Οκτωμβρίου του 2023, οι συμπολίτες μας θα μας αναθέσουν τον δήμο Βέλου-Βόχας περιμένοντας από εμάς να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων και να δημιουργήσουμε μικρά θαύματα.

Η νέα περίοδος που ξεκινά το 2023.

Είναι μία πολύ δημιουργική επταετία που πιστεύουμε ακράδαντα μπορούν να γίνουν θαύματα, με την αλλαγή της αποτυχούσας δημοτικής αρχής και με πολύ δουλειά πάνω σε ένα δυνατό σχέδιο ανάπτυξης.»

Ο Θανάσης Μανάβης , δημοτικοί σύμβουλοι και νέα στελέχη της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, παρουσίασαν όλους τους τομείς του προγράμματος που από σήμερα θα παρουσιαστεί στους πολίτες ανά τομέα και άξονα.

Πάμε μπροστά,

Επανέλαβε πολλές φορές ο Θανάσης Μανάβης και αφήνουμε πίσω την μιζέρια και την υπανάπτυξη.

Στην διακήρυξη των αρχών της παράταξης ο κ.Μανάβης επισήμανε:

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν είναι ένας φιλόδοξος πολίτης που θέλει να γίνει δήμαρχος.

Είναι μία ισχυρή και συμπαγής ομάδα, με καινοτόμες ιδέες, με πολύ δουλειά και μεράκι, το οποίο θέτουμε στην κρίση των πολιτών.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε:

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από το δημαρχείο ξεκινά η μεγάλη αλλαγή.

Αλλάζουμε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου Βέλου-Βόχας.

Το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ ήταν παρόντα στην συνέντευξη και έγιναν αρκετές ερωτήσεις στον υποψήφιο δήμαρχο από τους Κορίνθιους δημοσιογράφους.