Πε. Απρ 25th, 2024

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα τα δύο αδέρφια που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 52χρονο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (14.5.2023) τα δύο αδέλφια 40 και 42 ετών αντίστοιχα που συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός 52χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του Σαββάτου τα δύο αδέλφια πλησίασαν τον 52χρονο και αφού καυγάδισαν μαζί του στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα ο άνδρας να χάσει τη ζωή του. Το θύμα της δολοφονίας διατηρούσε γραφείο τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο γιος του 52χρονου, ο πατέρας του δεχόταν συχνά απειλές από τα δύο αδέλφια καθώς δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στην περιοχή, ενώ φαίνεται πως ενοχλούνταν από τα γατάκια που τάιζε έξω από το γραφείο ο άτυχος άνδρας.

Ο γιος του περιέγραψε το Σάββατο στο newsit.gr όλα όσα έγιναν: «Εμείς έχουμε ένα γραφείο κηδειών στο Κιλκίς και πρόσφατα ανοίξαμε ένα γραφείο και στη Θεσσαλονίκη στη Νεάπολη. Εδώ και λίγο καιρό έρχονταν στο μαγαζί αυτοί οι δύο, Αρμένιοι στην καταγωγή και έκαναν νταηλίκια, έλεγαν κλείσε το μαγαζί και τέτοια. Ο πατέρας μου δεν τους έδινε σημασία. Έχουν πετάξει και μπογιές, έχουν χαρακώσει αμάξια, έχουν κάνει πολλά νταηλίκια στη γειτονιά.

Και σήμερα το πρωί βγήκε ο πατέρας μου από το γραφείο για να ταΐσει τα γατάκια της γειτονιάς και πέρασαν από εκεί. Άρχισαν να κλωτσούν τα πιάτα, του έλεγαν άντε φύγε από εδώ και ο πατέρας μου λογικά θα απάντησε. Τον άρπαξαν και τον χτυπούσαν. Τον έριξαν κάτω και λόγω των πολλών κιλών που είχε δεν μπορούσε να σηκωθεί εύκολα.

Είχε και θέματα υγείας, καθώς το βράδυ έπρεπε να παίρνει οξυγόνο. Έπεσε κάτω και συνέχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Τους μάζεψε η μητέρα τους. Ήρθε το ΕΚΑΒ να πάρει τον πατέρα μου και κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο. Αυτοί είχαν πρόβλημα με το γραφείο μας γιατί δεν το ήθελαν στη γειτονιά, δεν ήθελαν να ταίζει και τα γατάκια. Στα καλά καθούμενα έγιναν όλα».

Πηγή: newsit.gr