Τρ. Απρ 16th, 2024

Θρήνος στη Μεσσηνία για τον θάνατο των δύο νεαρών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Μεσσηνία μετά τον ξαφνικό χαμό των δύο νέων παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα αργά το βράδυ της Τρίτης.

Τα θύματα είναι ο Βασίλης Δημητρακόπουλος, γιος του αντιδημάρχου Μελιγαλά, Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου και ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης.

Ειδικότερα, οι δύο νεαροί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασαν τον έλεγχο του οχήματος που κατευθυνόταν επί της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, με αποτέλεσμα το ΙΧ να βγει εκτός του οδοστρώματος και να χτυπήσει πάνω σε δέντρο, καταλήγοντας σε τοιχίο σπιτιού.

Το χτύπημα κατέστη θανάσιμο για τον 20χρονο οδηγό και για τον συνομήλικο συνοδηγό -λίγη ώρα αργότερα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Μελιγαλά για τον άτυχο 20χρονο και αύριο το πρωί στις 11 για τον δεύτερο άτυχο νεαρό.

Ανακοίνωση Α. Ο. Εθνικού Μελιγαλά:

“Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας , δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…”

Ανακοίνωση Α. Σ. Θύελλα Μερόπης:

“Όλη η οικογένεια του Α.Σ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ πενθεί για την απώλεια δύο νέων οι οποίοι είχαν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας καθώς χθες το βράδυ έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο… Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει”

Πηγή: notospress.gr