Πα. Απρ 19th, 2024

Καλή εμφάνιση παρά την ήττα για τον ΑΣΠ Κόρινθος στην πρεμιέρα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον ΑΣΠ Κόρινθος στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, όπου αντιμετώπισε στη Θεσσαλονίκη την ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ.

Αξιζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, μετά από ενάμιση χρόνο αποχής, που είναι δεδομένο ότι άφησε το στίγμα έντονα στον αθλητισμό.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκαν δυνατά στο πρώτο σετ και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα αποδίδοντας ποιοτικό volley.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, πάντως, για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που στο δεύτερο σετ υπέπεσε σε λάθη τα οποία τελικά κόστισαν και ήρθε η ισοφάριση σε 1-1 σετ.

Στο ίδιο μήκος σχήματος κινήθηκαν και τα υπόλοιπα σετ που ακολούθησαν, με τις φιλοξενούμενες όμως να προσπαθούν ανά διαστήματα – και να καταφέρνουν – να μειώσουν τα όποια λάθη.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ευχαριστεί τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων για την άψογη φιλοξενία τους στη Θεσσαλονίκη.

Τη 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Pre League Γυναικών, η ομάδα μας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου τους Μακεδόνες Αξιού.

Τα σετ: 21-25, 25-21, 25-19, 25-18

ΑΣΠ Κόρινθος (Ανδρεόπουλος): Αλατζάκη, Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ελευθερίου, Σοκόλοβα, Άσπεν, Μαργαρίτη-λ, Καραβοκύρη-λ, Χαραβελούλη, Μιχαλά, Κατσίκα