Πε. Μαρ 28th, 2024

Κοπή πίτας, Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας (εικόνες)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020,  στην αίθουσα του β΄ορόφου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η προγραμματισμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου μας .

Στη συνέλευση προσήλθαν τα εγγεγραμμένα μέλη του και μας τίμησαν με την παρουσία τους:
η αγαπημένη μας dr. Καλλισθένη Φαρμάκη ( αιματολόγος,επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας).

Ο κ. Μαρίνος Κονδύλης (δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων και δικηγόρος -εργατολόγος του Συλλόγου)

Επίσης για την διεξαγωγή των εκλογών μας, ορίστηκε από το δικηγορικό σύλλογο, ο δικηγόρος κ. Μιχάλης Ζαφείρης. ( φίλος του Συλλόγου)
Χαρήκαμε αφάνταστα που ήταν για άλλη μια φορά κοντά μας και η εκλογική διαδικασία διεξήχθη ομαλά.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο έχοντας δίπλα του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το επίτιμο μέλος  την κα Καλλισθένη Φαρμάκη.Έγινε χαιρετισμός με ευχές από καρδιάς για τα μέλη του συλλόγου από την αγαπημένη μας Δρ. Καλλισθένη Φαρμάκη. Η χαρά και η συγκίνηση δεν έλλειψε και σ’ αυτή τη συνάντηση. Κρατήθηκε  ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των μελών μας Ευσταθίου Αναστασία και Βανικιώτη Γεώργιο, που απεβίωσαν πριν από λίγους μήνες αλλά πάντα θα είναι στη θύμησή μας και στην καρδιά μας. 

Στην συνέχεια έγινε ένας σύντομος φιλικός χαιρετισμός από τον δικηγόρο μας κ. Μαρίνο Κονδύλη. Ήταν  παρών σε όλη την διάρκεια της συνέλευσης και πήρε το λόγο αρκετές φορές για να ενημερώσει τα μέλη για ενέργειες που έχουν γίνει και θέματα νομικά-συντάξεων και ασφαλιστικά που μας αφορούν.(Τον ευχαριστούμε ολόψυχα που αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σύλλογό μας)

Στη συνέχεια ορίστηκε Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Νικόλαος Ψεύτης. Διάβασε τα θέματα της πρόσκλησης των μελών και η συνέλευση ξεκίνησε με τον  απολογισμό  πεπραγμένων από τον Πρόεδρο Διαμαντίδη Δημήτριο  και ένας σύντομος οικονομικό απολογισμό έτους 2019- 9-2-2020 από τον Ταμία Κεχαγιά  Βασίλη. Διαβάστηκε από τον πρόεδρο της συνέλευσης, η έκθεση έλεγχου των βιβλίων της εξελεγκτικής επιτροπής και στη συνέχεια  συζητήθηκαν πολλά θέματα που μας απασχολούν.

  • Ενέργειες για εύρεση χώρου για γραφεία του συλλόγου.
  • Η Μονάδα Μεταγγίσεων Μ.Α. , προβλήματα, ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μπει στο νέο οργανισμό ως ανεξάρτητη μονάδα και να στελεχωθεί με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 
  • Εθελοντική αιμοδοσία, προγραμματισμός εκδηλώσεων…..κ.ά.                                                                                       

Στο τέλος της συνέλευσης ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τις  εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας Ε.Ο.ΘΑ

Ο δικηγόρος κ.Μιχάλης Ζαφείρης κάλεσε τρία μέλη μας και ορίστηκε η εφορευτική επιτροπή.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Σ.Π.Α.Π.Α.Ν.Κ. στις 9-2-2020. Η συμμετοχή των μελών μας ήταν μεγάλη. 

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας , καταμετρήθηκαν οι ψήφοι και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Κολλινιάτη   Αναστασία

Κεχαγιάς Βασίλειος

Δημάκου Γεωργία

Μακρής Παναγιώτης

Γιάννη Χριστίνα 

(Και πέντε  αναπληρωματικά μέλη)

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Γαλανοπούλου Γεωργία 

Διαμαντίδης Δημήτριος 

Πλουμίδη  Δέσποινα

Για αντιπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας( Ε.Ο.ΘΑ)

Ψεύτης Νικόλαος

Διαμαντίδης Δημήτριος

( και δύο αναπληρωματικά μέλη)

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες . Ευχόμαστε ν’ ανταποκριθεί στις ευθύνες του, καλή δύναμη και όμορφες δράσεις για τους σκοπούς του Συλλόγου.

                                                   Για το Διοικητικό συμβούλιο του Σ.Π.Α.Μ.Α.Ν.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                               ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ