Πε. Απρ 18th, 2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πρόσκληση απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας του Νομού Κορινθίας, προς όλους τους φίλους και συμπολίτες του, προκειμένου να παρευρεθούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού του γραφείου στην Κόρινθο.

Όπως αναφέρεται και στην σχετική πρόσκληση, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού 57, Κόρινθος – πλησίον του Πανεπιστημίου Πελ/νήσου).

Σχετικά με την επικείμενη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Κόλλιας έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Αναμένω με ιδιαίτερη χαρά κι ενθουσιασμό την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα με τιμήσουν με την παρουσία τους οι συμπολίτες μου, οι φίλοι και οι συνεργάτες μου, καθώς και εκλεκτοί συνοδοιπόροι μου από τον α΄ και β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είναι μια εξόχως καλή ευκαιρία προκειμένου να έρθω πιο κοντά με καθέναν και καθεμία από τους συμπολίτες μου, να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος μέσα σε ένα αρμονικό κλίμα και να μοιραστώ μαζί τους όλους τους προβληματισμούς και τις καθημερινές ανησυχίες τους.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, επίσης, να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί και να συζητήσουμε για τα προβλήματα του τόπου μας. Να τους ενημερώσω αναλυτικά για όλες τις πρωτοβουλίες που έχω λάβει όλο αυτό τον καιρό σε κεντρικά ζητήματα που αφορούν την Κορινθία καθώς και την εξέλιξη αυτών.