Πα. Μαρ 29th, 2024

Κρανίδι: Εγκαίνια Ειδικού Σχολείου από την Υφυπουργό Παιδείας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Παρουσία της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, έγιναν στο Κρανίδι τα εγκαίνια του Ειδικού Επαγγελματικού Εργαστήριου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Η νέα σχολική μονάδα θα φιλοξενήσει κατ αρχήν δέκα παιδιά από την επαρχία Ερμιονίδας- σε δυο τμήματα -και έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στη σημασία της ειδικής αγωγής αναφέρθηκε στην ομιλία της η κ. Ζαχαράκη ενώ ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, μίλησε για τις συνεχείς προσπάθειες της δημοτικής αρχής αλλά και για την ανταπόκριση και ευαισθησία του Υπουργείου Παιδείας.

Η νέα μονάδα στεγάζεται σε χώρο του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου και οι επισκευές έγιναν με χορηγία της Λίτας Λιβανού, την οποία ο δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά της.

Χαιρετισμό ακόμη απηύθυναν ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ., Γιάννης Ανδριανός και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Γιάννης Μαλτέζος.

Η Υφυπουργός Παιδείας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το δημαρχείο Ερμιονίδας όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για εκπαιδευτικά και άλλα θέματα της περιοχής.