Πα. Μαρ 29th, 2024

Κρούσματα covid-19 σε εργάτες γης στη Λακωνία, συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους Ιατρικούς Συλλόγους για το θέμα της πανδημίας

Κοινοποίηση ειδήσεων

Κρούσματα covid-19 σε αλλοδαπούς εργάτες γης στην Λακωνία διαπιστώθηκαν στους καθημερινούς ελέγχους που διενεργεί η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξ άλλου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, ήδη γίνεται προεργασία προκειμένου και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου να λειτουργήσει ως νοσοκομείο covid-19.

“Σε μια τέτοια περίπτωση, το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα θα υποστηριχθεί όπως επιβάλλεται από την Περιφέρεια η οποία σε κάθε περίπτωση θα ενισχύσει και τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα στην περιοχή της” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Στο μεταξύ, ο περιφερειάρχης είχε το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, συνάντηση με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση εκφράστηκε εκ μέρους των συλλόγων η ανάγκη να ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία της Περιφέρειας με προσωπικό και εξοπλισμό, ενώ αναγνωρίστηκε η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.