Τρ. Απρ 23rd, 2024

Κυριακή 1 η Μαρτίου 2020-Το 7 ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας φτάνει!!!

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Βέλου Βόχας και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ σε λίγες μέρες φτάνει.
Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 και ώρα 16.00 στην παραλία Βραχατίου θα ξεκινήσει η παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.
Στην φετινή μας παρέλαση συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο τα σχολεία του Δήμου μας, οι παιδικοί σταθμοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σχολές χορού της ευρύτερης περιοχής, ομάδες ενεργών πολιτών και φυσικά απλές παρέες φίλων.
Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος που αναμένεται να ξεπεράσει τους 1500 καρναβαλιστές και με 20 γκρουπ που ήδη μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι προετοιμασίες του 7ου καρναβαλιού έχουν μπει στην τελική ευθεία.
Η οργανωτική επιτροπή ακούραστη, εργάζεται πυρετωδώς και με πολύ καλή διάθεση ώστε να είναι όλα έτοιμα σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θέλουμε πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση να είναι τα παιδιά για να μεταδώσουν σε όλους τη χαρά, την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια.
Πέρυσι δώσαμε την υπόσχεση κάθε χρόνο να γινόμαστε και καλύτεροι. Έτσι και φέτος έχουμε περισσότερες συμμετοχές, περισσότερα άρματα για την παρέλαση και φυσικά περισσότερο χαρούμενη και γιορτινή διάθεση.
Καλούμε τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας να έρθουν στο 7ο καρναβάλι του Δήμου μας.
Σας καλούμε όλους να έρθετε στη μεγάλη γιορτή του Δήμου μας, στο μεγάλο ξεφάντωμα.
Ας γίνουμε έστω και για λίγο όλοι και πάλι παιδιά, μόνο με χαμόγελο και γιορτινή διάθεση. Μασκαρευτείτε και ελάτε στο μεγάλο πάρτι να διασκεδάσουμε παρέα για άλλη μία χρονιά.
Όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής θα δώσουμε και φέτος τον καλύτερο εαυτό μας για την πραγματοποίηση του 7ου Καρναβαλιού.

Σας περιμένουμε!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή
Μαρία Καλλίρη-Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ Γιώργος Δαληβίγκας-Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Βασιλείου-Πρόεδρος Κοινότητας Βραχατίου Νίκος Παπαγεωργόπουλος-Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Κατερίνα Μασούρη-Δημοτική Υπάλληλος Κατερίνα Ζάρκου-Πρόεδρος Συλλόγου ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄ Στιμάγκας Χρήστος Καραχρήστος-Πρόεδρος Συλλόγου ΄΄Πνευματική Στέγη΄΄ Ζευγολατιού Βαγγέλης Τσάκωνας-Εκπρόσωπος Συλλόγου Τσάλη-Μπουλντά Ιωάννα-Μέλος Τ.Σ Κοινότητας Βέλου