Πα. Μαρ 29th, 2024

Κωστής Ζερβός: Mας ζητάτε να να απεμπολήσουμε δικαιώματά μας (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης”, Κωστής Ζερβός έθεσε με τη σειρά του ερωτήματα στον Σύμβουλο του Ομίλου Comer,νομικό, Ασημάκη Ασημακόπουλο…

Κωστής Ζερβός:  Είναι τρία διαφορετικά ζητήματα: Το πρώτο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ακινήτων, το δεύτερο είναι η συμφωνία με τους μετόχους και το τρίτο είναι η συμφωνία με την Τουριστική.

Ασημάκης Ασημακόπουλος: Ακριβώς. Αν μου ζητάτε να τα βάλω σε μια σειρά, πρώτα πρέπει να έρθουμε σε συμφωνία με τους μετόχους. Δεύτερον, να έρθουμε σε συμφωνία με τη Δημοτική Επιχείρηση και τρίτον είναι το ιδιοκτησιακό. Όλα μαζί έχουν να κάνουν με την πορεία της ανάπτυξης μετά, αλλά η σειρά αυτή είναι.

Κωστής Ζερβός: Αποτελούν όλα διαλυτικό όρο της συμφωνίας;

Ασημάκης Ασημακόπουλος: Θα ξεκινήσω ανάποδα. Σύμφωνα με το κοινοπρακτικό, ουσιαστικά μιλάμε για μια συμφωνία η οποία μετά από δέκα χρόνια μεταβάλλονται τα ποσοστά τελείως και σε είκοσι επιστρέφουν στο Δήμο. Οπότε, είναι άνευ αντικειμένου για εμάς. Συνεπώς, για τα δύο πρώτα ναι. Το τρίτο αυτονομείται και μπορεί να εκδηλωθεί και αυτόνομο ενδιαφέρον. Η θέση του κυρίου Κόμερ είναι ότι θέλω να είμαι ιδιοκτήτης της γης που θα επενδύσω.

Κωστής Ζερβός: Άρα μας ζητάτε να απεμπολήσουμε δικαιώματά μας αν κατάλαβα καλά.

Ασημάκης Ασημακόπουλος: Με συγχωρείτε κύριε Ζερβέ. Δεν είπα κάντε κάτι. Εμείς απλά λέμε τη θέση μας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δεχτείτε ούτε να μην δεχτείτε.

Δείτε από το 3.15 λεπτό τις ερωτήσεις του Κωστή Ζερβού

loutrakiblog.gr