Σα. Απρ 20th, 2024

Κόρινθος: Επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνάς Κόρκα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του κοινωνικού φροντιστηρίου του δήμου Κορινθίων παραβρέθηκε η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα. 
Η κα. Κόρκα στο χαιρετισμό της μετέφερε τις ευχές του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και ανέφερε τα ακόλουθα:

“Είναι πραγματικά εξαιρετικό να βρίσκομαι μεταξύ δασκάλων και καθηγητών που εθελοντικά αφιερώνουν το χρόνο και την επιστήμη τους σε αυτά τα φροντιστήρια με κοινωνικό πρόσημο.

Είμαι βέβαια και εξαιρετικά περιφανή για τα παιδιά αυτά, που δεν χρησιμοποιούν την αδυναμία των γονιών τους να τους παρέχουν φροντιστηριακή εκπαίδευση ως πρόφαση για να μην ασχοληθούν με τις σχολικές σπουδές, αλλά περνούν τα απογεύματα τους στο πλάι αυτών των εκπαιδευτικών με στόχους για το μέλλον τους.

Εκ μέρους της περιφέρειας Πελοποννήσου μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε δίπλα τους, γιατί τέτοιες προσπάθειες πρέπει να συνεπικουρούνται.”