Πα. Απρ 19th, 2024

Κ. Παπαβασιλείου: Δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για τους παραγωγούς της λαϊκής εκτός Αττικης (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Εξακολουθεί να μην έχει ληφθεί κανένα μέτρο όσον αφορά τους παραγωγούς εκτός Περιφερείας Αττικής που διαθέτουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές της ευρύτερης Περιφέρειας Αθηνών και Πειραιώς. Το γεγονός ότι επιτρέπεται να πωλούν κανονικά οι επαγγελματίες έμποροι και οι παραγωγοί μόνο του νομού Αττικής αλλά αποκλείονται οι παραγωγοί των εκτός Αττικής νομών θέτει θέμα άνισης μεταχείρισης και δείχνει αντιμετώπιση με “δύο μέτρα και δύο σταθμά”.

Καταθέτουμε ως πρόταση την εκ περιτροπής άδεια πώλησης στους παραγωγούς ανά Περιφερειακές ενότητες (λαμβάνοντας πάντοτε τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης που συνιστούν οι ειδικοί επιστήμονες του Υπουργείου Υγείας) διαφορετικά μεγάλο μέρος των προϊόντων τους που ήδη καταστρέφεται θα καταστραφεί ολοσχερώς έχοντας ως επακόλουθο την οικονομική κατάρρευση των αγροτών αλλά και των κλάδων που εξαρτάται η ύπαρξη τους από την αγροτική παραγωγή.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση των βουλευτών της Κορινθίας και των όμορων νομών που πλήττονται από το άδικο και άνισο μέτρο του αποκλεισμού των παραγωγών τους από τις λαϊκές αγορές.