Πα. Μαρ 29th, 2024

Λουτράκι: Αυτοκίνητο παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά 23χρονη πεζή και την εγκατέλειψε στο δρόμο – Συνελήφθη λίγο αργότερα ο οδηγός

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις 6:45 το πρωί Σαββάτου,στην κεντρική λεωφόρο της  Ελευθερίου Βενιζέλου εκεί που τέμνεται με την Δαμασκηνού, ασυνείδητος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου , παρέσυρε μια μια 23χρονη γυναίκα και έφυγε!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η 23χρονη βρισκόταν μπροστά από το περίπτερο και παρεσύρθη από το αυτοκίνητο μάρκας OPEL το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.Ο ασυνείδητος οδηγός αφού χτύπησε την γυναίκα και την παρέσυρε για 10-15 μέτρα,σταμάτησε στο ύψος του βενζινάδικου,προφανώς είδε την γυναίκα στο οδόστρωμα και αντί να σταματήσει,ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με κατεύθυνση προς Κόρινθο!

Η γυναίκα,νεαρής ηλικίας,φέρει πολλαπλά τραύματα, δείχνει σε σοβαρή κατάσταση και διεκομίσθη με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Ο οδηγός αναζητείται.

NΕΟΤΕΡΑ: Συνελήφθη πριν από λίγο ο υπαίτιος του τροχαίου στο Λουτράκι,ο οποίος το πρωί παρέσυρε με το ΙΧ του 23χρονη κοπέλα και την εγκατελειψε

Πηγή: loutrakiblog.gr