Πε. Μαρ 28th, 2024

Μήνυμα Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια
εκπαίδευση, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων και να ευχηθώ στις νέες και τους νέους επιστήμονες να διανύσουν μια δημιουργική πορεία στο νέο επίπεδο εκπαίδευσής τους και τη νέα σελίδα της ζωή τους.
Η νέα γενιά αποτελεί την ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου και εμείς ως δημοτική Αρχή θα παραμείνουμε στο πλευρό των νέων διαμορφώνοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να στηρίξουμε έμπρακτα την πραγμάτωση των στόχων τους. Παρά τις πρωτόγνωρες για όλους μας υγειονομικές και κοινωνικές συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, με τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα και τον ζήλο που επιδείξατε μας κάνατε υπερήφανους.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι γονείς και κηδεμόνες που με σθένος και θυσίες στάθηκαν δίπλα στον αγώνα των παιδιών τους, καθώς επίσης, οι εκπαιδευτικοί που συνέδραμαν αποφασιστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας των μαθητών.
Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, να γνωρίζουν πως η ζωή δεν τελειώνει με μία αστοχία. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για τις οποίες θα πρέπει να αγωνιστείτε και διεκδικήσετε με θέληση και αποφασιστικότητα.
Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης
Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων