Σα. Απρ 20th, 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Βέλου – Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου για την 25η Μαρτίου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, αύριο ξημερώνει η 25η Μαρτίου, η διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Μπορεί τη φετινή επέτειο, για επιτακτικούς λόγους που αφορούν στη δημόσια υγεία, να μην μπορούμε να την γιορτάσουμε έτσι όπως θέλουμε και έτσι όπως πρέπει, αυτό όμως δεν θα πρέπει να εμποδίσει, εμάς τους Έλληνες, να αντλούμε δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση βαδίζοντας στ’ αχνάρια των προγόνων μας!

Όπως και τότε έτσι και τώρα, σε αυτές τις κορυφαίες στιγμές για το λαό μας, που καλείται να αντιμετωπίσει έναν “αόρατο εχθρό”, ενωμένοι, με ομοψυχία και αλληλεγγύη θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας.

Έχουμε αποδείξει, εξάλλου, εμείς οι Έλληνες ότι όταν έχουμε υψηλό το φρόνημα, ξέρουμε να δίνουμε και να κερδίζουμε ακόμα και τις ασύμμετρες μάχες και να διασφαλίζουμε την ειρήνη, την ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή .

Γι αυτό τώρα γινόμαστε όλοι μια γροθιά! Προστατεύουμε ο ένας τον άλλο, ακολουθούμε τις συστάσεις των επιστημόνων!
Παλεύουμε όλοι μαζί! Ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για να βγούμε αλώβητοι από την λαίλαπα και να συναντήσουμε ξανά τη ζωή μας.

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες, με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου κάνω κάλεσμα αλληλεγγύης κατά της πανδημίας, ως ένδειξη ελπίδας και πατριωτισμού!

Ως δήμαρχος, μαζί με τους συνεργάτες μου και όλο το προσωπικό του δήμου μας, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη, με αποφασιστικότητα και ρεαλισμό προς όφελος των δημοτών μας.

Σας καλώ να Μείνουμε Σπίτι και να Υψώσουμε Όλοι την Ελληνική Σημαία στο Μπαλκόνι μας.
Γιατί όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες!
Γιατί δεν είναι ίδιες ούτε και οι στιγμές!
Χρόνια πολλά σε όλους!
Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

Aννίβας Παπακυριάκος
Δήμαρχος Βέλου Βόχας