Πα. Μαρ 29th, 2024

Μεγάλη επιτυχία Σταματόπουλου στην Πανελλήνια Ένωση ΔΕΥΑ – Πέτυχε την εκλογή του, ως ανεξάρτητος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

Κοινοποίηση ειδήσεων

Στις 16 και 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το 30ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Η Ένωση αποτελεί το αυτοδιοικητικά σημαντικότερο όργανο των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης και η εκλογή του δημάρχου Σικυωνίων είναι εξαιρετικά σημαντική. Ο Σπύρος Σταματόπουλος είναι ο ένας εκ των δύο μοναδικών εκπροσώπων της Πελοποννήσου στο Διοικητικό της Ένωσης.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων με την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του και την εν συνεχεία εκλογή του κατάφερε μια μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι δεν εντάχθηκε σε πολιτικές ή τοπικές ομάδες, αφού αφενός κινήθηκε αυτόβουλα και ανεξάρτητα, αφετέρου η αριθμητική υπεροχή των συνέδρων από την κεντρική και βόρεια Ελλάδα ήταν συντριπτική.

Κι όμως κατάφερε να εκλεγεί κερδίζοντας τις ψήφους των εκλεκτόρων με την προσωπικότητά του και την όσο ήταν δυνατόν παρουσίαση του έργου και των απόψεών του!