Πε. Απρ 25th, 2024

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του “Τενεάτη Αθικίων”

Κοινοποίηση ειδήσεων

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων, η ομάδα μας και η Ελλάς Βέλου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ Ελλάς Βέλου και Τενεάτης μοιράστηκαν τους βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και πλέον έχουν από 2 πόντους στην ειδική βαθμολογία.Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη σε ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος, με πάθος, δύναμη, ρυθμό και ωραία μπάλα, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον έως το φινάλε.Ο Τενεάτης μπήκε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο και πήρε τον έλεγχο, δίχως όμως, να απειλήσει επί της ουσίας και ενώ διαμαρτυρήθηκε για ένα οφσάιντ που καταλογίστηκε στον Κατσίκα. Αντίθετα, η Ελλάς που σταδιακά συνήλθε στο 22’ πήρε κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Ζάρκου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και στο 28’ είχαν διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Χουσελάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταμπάκου και στην επαναφορά ο Μπουτσιούκος σούταρε άουτ. Στο 34’ ο γκολκίπερ του Τενεάτη μπλόκαρε στην κεφαλιά του Ζήση και το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία των φιλοξενούμενων, όταν ο Κατσίκας πλάσαρε άουτ (40’).Γενικά το πρώτο μέρος ήταν σφιχτό, σε αντίθεση με το δεύτερο, που το παιχνίδι άνοιξε γρήγορα. Στο 53’ ο Τενεάτης έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κριαράς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Ελλάς θέλησε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως, στο 70’ έμεινε κι αυτή με 10, καθώς ο Νάκος για ένα φάουλ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αποβολή που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Λέκκας (βίντεο) εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και έκανε το 1-1 για τον Τενεάτη.Η συνέχεια ήταν συναρπαστική, καθώς οι ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Η Ελλάς ήταν πιο απειλητική, ενώ και ο Τενεάτης βρήκε τους χώρους για να γίνει επικίνδυνος. Η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες. Το Βέλο στο 75’ είχε δοκάρι σε πλασέ του Ζήση, ενώ στην επαναφορά ο Μπέλλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταμπάκου.Ο Κατσίκας είχε χαμένο τετ α τετ για τον Τενεάτη, όπως και ο Ζήσης για την Ελλάδα. Στο 81’ το Βέλο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς. Ο Ζήσης κέρδισε πέναλτι από τον Μαζιώτη και ο Χουσελάς το εκτέλεσε για να αποκρούσει ο εξαιρετικός Ταμπάκου και να κρατήσει το 1-1. Στο 89’ ο Κακανάκος έφυγε στην κόντρα για τους φιλοξενούμενους, βγήκε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.Διαιτητές: Χονδρόπουλος (Θεοδωρόπουλος – Σπηλιώτης)ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Παπαθεοδώρου, Τριαντάφυλλος Σ., Παινέσης, Νάκος, Ρούπας, Χουσελάς (85’ Μπέλλος), Νταβαρίνος, Ζήσης, Ζάρκος, Καραγκούνης (64’ Κόρρο), ΜπουτσιούκοςΤΕΝΕΑΤΗΣ: Ταμπάκου, Ποτήρης Ρ. (70’ Παπαχρήστου), Ποτήρης Γ. (61’ Βενετσάνος), Μαρινός, Μαζιώτης, Κριαράς, Παππάς (82’ Σινάνι), Λέκκας, Αντωνίου (61’ Τσουμάνης), Γκουριώτης (82’ Κακανάκος), Κατσίκας