Πε. Απρ 25th, 2024

Μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη για την ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη

Κοινοποίηση ειδήσεων

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ σημείωσε ο ΑΣΠ Κόρινθος το Σάββατο, απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα του Ναύαρχου Βότση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών.

Η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη τα έκανε (σχεδόν) όλα σωστά – αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ που χάθηκε στις λεπτομέρειες – έμεινε συγκεντρωμένη στο πλάνο, βρήκε λύσεις επιθετικά και αμύνθηκε αποτελεσματικά, φεύγοντας τελικά με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης από τη συμπρωτεύουσα.

Οι “ερυθρόλευκες” βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Pre League Γυναικών, σε τριπλή ισοβαθμία με Ελπίδα Αμπελοκήπων και Πορφύρα. Μόλις στο -1 από τον 5ο Ναύαρχο Βότση.

Για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου τους Μακεδόνες από τη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 18:00). Το παιχνίδι είναι απαιτητικό, αλλά και εξαιρετικά σημαντικό βαθμολογικά. Καλούμε, λοιπόν, τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση – Α.Σ.Π. Κόρινθος 1-3 (21-25, 26-24, 21-25, 16-25)

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Σιδηράς.

Α.Π.Σ. ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κώστας Ιωαννίδης): Αθανασιάδου, Ακριβοπούλου, Τριλυράκη, Κοκότη, Αλτίνη, Αργυρίου / Ωραιοπούλου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Ιωάννου, Πανταζή, Παπαδοπούλου, Παλλικάρη.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Παπά, Ανγκούλο, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Βακιρτζίδη, Βαλληνδρά.