Πε. Μαρ 28th, 2024

Μειώνονται τα διόδια στην Κορίνθου – Πατρών

Κοινοποίηση ειδήσεων

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 αναπροσαρμόζονται τα διόδια βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2019.

Από την αναπροσαρμογή προκύπτει μείωση της τάξης των 0,10€ στην κατηγορία 4 (βαρέα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ.) στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας και Ρίου. Συγκεκριμένα, στην Ελευσίνα η τιμή για την κατηγορία 4 καθορίζεται στα 7,50€ (από 7,60€) και στο Ρίο η τιμή γίνεται 8,00€ (από 8,10€).

Σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς και τις κατηγορίες οχημάτων οι χρεώσεις παραμένουν οι ίδιες.
Σημειώνουμε ότι τα εκπτωτικά προγράμματα για τα οχήματα κατηγορίας 1 (Μοτοκάρτα) και 2 (O-pass για ΙΧ) θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά.

Όλες οι υπηρεσίες του O-pass είναι διαθέσιμες οnline στο www.olympiaodos.gr για:

Εγγραφή και δωρεάν αποστολή του πομποδέκτη στη διεύθυνση που θα δηλώσετε.
Άμεση ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού.
Φόρτιση του πομποδέκτη ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας (χρεωστική ή πιστωτική).

Διαχείριση του λογαριασμού, 24 ώρες το 24ωρο: Προσθήκη πομποδέκτη, τροποποίηση προσωπικών στοιχείων, δήλωση απώλειας ή κλοπής πομποδέκτη κ.α.
Λήψη και εκτύπωση της αναλυτικής κατάστασης των διελεύσεων και των μηνιαίων λογαριασμών.

Η Ολυμπία Οδός επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την ασφάλεια, την ταχύτητα και την άνεση στοχεύοντας στην ενεργή επιλογή του αυτοκινητόδρομου σε κάθε μετακίνηση και τη σταθερή προτίμηση των οδηγών.