Πε. Μαρ 28th, 2024

Με μία μεγάλη συγκέντρωση στην γενέτειρά του το Χιλιομόδι ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Ταγαράς ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία

Κοινοποίηση ειδήσεων

Με μία μεγάλη συγκέντρωση στην γενέτειρά του, το Χιλιομόδι ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Ταγαράς ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Χιλιομοδίου, εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν από κάθε γωνιά της Κορινθίας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον άνθρωπο, αλλά και τον πολιτικό που εμπιστεύονται πάντα, όλα τα χρόνια, περισσότερο από κάθε άλλον.

Ανάμεσά τους ήταν η μητέρα του κ. Ταγαρά την οποία αγκάλιασε, πριν αρχίσει την ομιλία του, και τις είπε: «ήσουν πάντα δίπλα μου, όποτε σε χρειαζόμουν. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για μένα», προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση στους συγχωριανούς του αλλά και τους δεκάδες φίλους του από το Ξυλόκαστρο, το Κιάτο, το Λουτράκι, την Βόχα, την Κόρινθο, τον Σαρωνικό και την Σολυγεία.

Ο κ. Ταγαράς φορτισμένος συναισθηματικά από την αμέριστη αυτή έκφραση αγάπης και στήριξης μίλησε από καρδιάς για την δυνατή σχέση που τον ενώνει με την κοινωνία της Κορινθίας και επανέλαβε αυτό που αποτελεί το προσωπικό του αξίωμα στην πολιτική του διαδρομή: «Πάντα ήθελα να είμαι χρήσιμος για την Κορινθία, για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Αυτό ήταν και παραμένει η μοναδική μου φιλοδοξία…».    

Στην συνέχεια ο υπ. Βουλευτής Κορινθίας έθιξε τα καίρια προβλήματα της εποχής μας, τονίζοντας την ανάγκη της ενότητας: «Από αυτή την κρίση πρέπει να βγούμε και πάλι ενωμένοι, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ξαναβρούμε τον δρόμο μας. Να αφήσουμε πίσω όσα μας χώρισαν και να ξαναβρούμε το νήμα για όσα μας ενώνουν. Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να έρθουν επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας…». Μάλιστα ο κ. Ταγαράς μίλησε για την ανάγκη να υπάρξουν θέσεις εργασίας για όλους τους Έλληνες και ειδικά τους νέους ώστε σταδιακά να μειωθεί η ανάγκη καταβολής επιδομάτων και να περιοριστεί μόνο σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη: «τα επιδόματα εργασίας πρέπει να γίνουν επιδοτήσεις θέσεων εργασίας…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ταγαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσωπική σχέση που έχει δημιουργήσει με τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους σε όλη την πολιτική του διαδρομή: «Γνωριζόμαστε αρκετά καλά, ώστε να ξέρετε πως στην καρδιά και στο μυαλό μου εσείς έχετε την πρώτη θέση. Οι δικές σας αγωνίες, τα δικά σας προβλήματα είναι αυτά που προσπαθούσα πάντα να επιλύσω. Με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, αίσθημα ευθύνης, συνέπεια λόγων και έργων, κοιτώντας την ουσία, αξιοποιώντας την γνώση και την εμπειρία από την άσκηση διοίκησης σε όλα τα επίπεδα, πιστεύω ότι έβαλα ένα μικρό λιθαράκι για να πάει ο τόπος μας, η Κορινθία μας, ένα βήμα παραπέρα. Δεν θα είχα καταφέρει, όμως, τίποτα χωρίς την δική σας βοήθεια και στήριξη. Χωρίς να πάρω δύναμη από την δική σας εμπιστοσύνη σε μένα…», κατέληξε ο κ. Ταγαράς.