Πα. Μαρ 29th, 2024

Νέα Σμύρνη: Και 5η γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο – «Έχω ένα βίτσιο…» δήλωσε ο ίδιος

Κοινοποίηση ειδήσεων

Άλλη μια γυναίκα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 22χρονου τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ εκείνη κινούνταν στην Καλλιθέα, σύμφωνα με το newsit.gr

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, ήταν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό. 

Εκείνος είναι αμίλητος. Κρατείται στη ΓΑΔΑ έως ότου να οδηγηθεί σήμερα (07.05.2021) στον ανακριτή και δεν λέει κουβέντα στους αστυνομικούς. Ούτε για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής σοπράνο στη Νέα Σμύρνη ούτε και τις υπόλοιπες για τις οποίες έχουν προκύψει στοιχεία.

Η τρίτη επίθεση για την οποία έχει ταυτοποιηθεί είναι μόλις μια εβδομάδα μετά στο Παλαιό Φάληρο και οι δυο τελευταίες στη Νέα Σμύρνη!

Τελικά όπως αποδεικνύεται η δράση του είχε ξεκινήσει πιο νωρίς απ’ ότι πιστευόταν. Από τον περασμένο Μάρτιο. Και όπως φαίνεται με τις γυναίκες να τον αναγνωρίζουν η μια μετά την άλλη κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει ο αριθμός.

Εκτός από τη νέα επίθεση που καταγγέλθηκε από την γυναίκα από την Κύπρο τον Μάρτιο του 2020, στις 6 Αυγούστου ακολούθησε μια γυναίκα στην Ακρόπολη με το μόριό του σε κοινή θέα και αυτοϊκανοποιήθηκε!