Σα. Απρ 20th, 2024

ΝΔ για ανάρτηση Πολάκη: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Κοινοποίηση ειδήσεων

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των επιθέσεων κατά της Δικαιοσύνης, με αφορμή το κάλεσμα του Παύλου Πολάκη για συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο ως διαμαρτυρία για την κλήση σε απολογία του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση της Novartis.

“Ο κ. Πολάκης μετά την επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, την οποία συνέχισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλεί αύριο σε συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καλέσει σε απολογία τον κ. Βαξεβάνη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κλιμακώνει την επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητώντας ευθέως την ανεξαρτησία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία” αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην οποία αναφέρει: “Αύριο στις 1.00μμ έξω από τον Άρειο Πάγο συμπαραστεκόμαστε στον Κωστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε το Σκάνδαλο NOVARTIS και οδηγείται στη Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος για σκευωρία!!!
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ“.