Πε. Απρ 18th, 2024

Νεκρό το ζευγάρι που αγνοούνταν στη Λευκάδα

Κοινοποίηση ειδήσεων

Τραγική ήταν τελικά η κατάληξη για το ζευγάρι που αγνοούνταν στη Λευκάδα από το μεσημέρι της Τρίτης. Πριν από λίγη ώρα εντοπίσθηκαν από τις αρχές σε δύσβατο σημείο στην περιοχή της Πόντης από όπου έδινε σήμα το κινητό τους. Το ΙΧ τους εντοπίσθηκε σε χαράδρα και όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι εντοπίσθηκε χωρίς να έχουν αμφότεροι τις αισθήσεις τους, εκτός του αυτοκινήτου.

Πρόκειται για τον Μπάμπη Λάζαρη  73 ετών και την Κατερίνα Γεωργοπούλου 72 ετών ένα ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι στο νησί του Ιονίου. Ο 73χρονος ήταν γεωπόνος στο επάγγελμα, λάτρης της φωτογραφίας, ενώ ασχολούνταν και με την λαογραφία του νησιού.

Πυροσβέστες αλλά και εθελοντής πυροσβέστης έχουν κατέβει στην χαράδρα στην περιοχή της Πόντης εκεί όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το ζευγάρι των αγνοουμένων. Οι δύο άτυχοι συνάνθρωποί μας, είναι νεκροί και το αυτοκίνητο που επέβαιναν έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου οι πυροσβέστες να ανασύρουν τις σορούς τους από τη χαράδρα.

Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί από την Τρίτη από συγγενείς του ζευγαριού οι οποίοι τους περίμεναν να επιστρέψουν από την περιοχή Αθάνι όπου είχαν πάει για να προμηθευτούν μέλι.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η τελευταία επικοινωνία του ζευγαριού έγινε με τον μελισσοκόμο από το Αθάνι. Όπως ο ίδιος ανέφερε, το ζευγάρι θα επισκέπτονταν το ακρωτήρι της Νηράς και στην επιστροφή θα τον συναντούσαν για να προμηθευτούν μέλι, μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ, εξαιτίας του δυστυχήματος.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τους όλη μέρα χθες Τετάρτη, δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, ωστόσο σήμερα το πρωί, που «σηκώθηκε» και drone της αστυνομίας, αμφότεροι βρέθηκαν δυστυχώς νεκροί στην απόκρυμνη χαράδρα, που έπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. 


Πηγή: Lefkada press.gr