Τε. Απρ 24th, 2024

Νταλίκα εκτός ελέγχου μετά από τροχαίο (video)

Κοινοποίηση ειδήσεων

Η αστυνομία είχε σπεύσει στο σημείο όπου δύο οχήματα συγκρούστηκαν, στην εθνική οδό 84 στο Lubbock του Τέξας, όταν διερχόμενη νταλίκα ξέφυγε από την πορεία και με ιλλιγγιώδη ταχύτητα απείλησε ζωές. Ένστολος σώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ το τεράστιο όχημα ανατράπηκε σε χωράφι, δίπλα στο δρόμο.

Kate Siefert@KateWWMT

WATCH: Seeing this for the first time is absolutely mind blowing. Check out this scary video captured of a semi truck crash in Texas @wwmtnews46:19 π.μ. – 28 Δεκ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Kate Siefert

Ο εικονολήπτης του καναλιού KCBD, που στάθηκε αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει ότι η νταλίκα έκανε επικίνδυνο ελιγμό αποφεύγοντας όχημα που άλλαζε συνεχώς λωρίδες.

«Ακούσαμε ξαφνικά τα λάστιχα να σκίζονται από τα φρένα και είδαμε τα φώτα της νταλίκας πάνω μας, μέσα από την πυκνή ομίχλη», δήλωσε ο Αμερικανός εικονολήπτης.

Τόσο ο οδηγός της νταλίκας όσο και ο ένστολος νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Συνολικά, έγιναν πέντε συντριβές την ίδια στιγμή, στο ίδιο σημείο, μετέδωσαν αμερικανικά δίκτυα επισημαίνοντας ότι η ορατότητα άγγιζε το μηδέν λόγω ομίχλης.

ΕΡΤ1